Bij een uitgebreide sessie neemt Hilde de tijd om diepgaande problematiek door te werken of samen te werken aan jouw bedrijf of vraagstuk, grote clearings en healings te doen.

 

De onderstaande technieken worden ingezet tijdens deze sessie. Je hoeft geen keuze te maken. Hilde channelt wat je nodig hebt.

 

Holistische EMDR, brainspotting, channeling, kindsdelen therapie, emotiecoaching, reading, multi-dimentionale healing, soul retrieval, power extraction, coaching, mentorship, priestess training, relatiereading, kundalini opening, Systeemopstelling, brainspotting, kindsdelentherapie, lighthealing, sensitherapie, regressietherapie en alle tools die op dat moment nodig zijn worden samengevoegd in 1 sessie.

 

Een uitgebreide sessie duurt 180 minuten. Het vraagt voorbereiding en dit is een afspraak waar je aan het werk gezet wordt. Een uitgebreide sessie kan zowel online als live ingezet worden. Zet jezelf op de wachtlijst of stuur Hilde een mail als je interesse hebt in deze sessie.

 

Klik op de foto voor meer informatie over de techniek.

Kom je specifiek voor een bepaalde sessie? Geef dit dan aan bij de reservering.

We gaan werken met 1 op 1 sessies van 60, 90 of 180 minuten voor datgene dat de aandacht vraagt. Meestal wordt mentorship ingezet bij bedrijfsvragen of verdieping van heldere vermogens. Zie Heelde als een extra set ogen die meekijkt in jouw wereld. Online en live.

 

EmotieCoaching is een coachmethode waar in zeer korte tijd (enkele minuten) naar de kern van het probleem wordt gegaan én jouw proces aan het rollen wordt gebracht richting dat wat jouw innerlijk weten aangeeft nodig te hebben. Online en live.

Tijdens een sessie komt er altijd een reading op gang. Dit is de basis van waaruit Hilde kijkt en uitlegt. In verbinding met de fijnstoffelijke wereld volgt ze de energie. Online en live.


Tijdens een healing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde verhoogt haar trilling, de energie van de ruimte en van de client. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is. Online en live.

Hilde werkt tijdens haar healingen met sjamanenspiegels. Al eeuwen lang worden ze als zeldzame en waardevolle objecten gezien en overgegeven van generatie op generatie. Deze sessie kan alleen live gegeven worden.

Kindsdelen therapie is eenvoudig en veilig. Tijdens het gesprek worden emoties en lichamelijke spanningen gekoppeld aan de innerlijke kinderen. Via begeleide visualisatie wordt er verbinding met de kinderen gemaakt die op dat moment aandacht nodig hebben. We gaan in gesprek en vragen wat ze nodig hebben. Online en live.

 


Bij een systeemopstelling wordt er gekeken naar bepaalde problematiek waarbij de oorsprong wordt opgesteld. Dit kan vele generaties terug zijn ingezet. Deze sessie kan alleen live gegeven worden.

 

Holistische EMDR wordt ingezet bij diepgewortelde trauma therapie. Dit kan in combinatie met een opstelling, regressie, soulretrieval en kindsdelen therapie. Deze sessie kan alleen live gegeven worden.

 

Heb je het idee dat je zielsdelen bent verloren? Samen gaan we op zoek, zodat je terugkomt in een staat van heelheid. Soulretrieval is een unieke sjamanistische tool die voorbij tijd en ruimte gaat. Deze sessie kan alleen live gegeven worden.

 


We leven in de dualiteit; daar waar licht is, is donker. Heb je er last van? Doe er wat aan!
In een powerextraction sessie wordt er gewerkt met de duistere kant van de spiritualiteit. Online en live.

Sensi-therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen;  Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten). Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting). Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies). Direct op gang brengen van het proces (emoties vrijmaken). Allergieën uitmeten en eventueel een dieet voorschrijven. Online en live.

 

Tijdens een lighthealing werkt Hilde met Lightcodes. De codes worden gehaald buiten tijd en ruimte en stromen het lichaam in via jouw hartchakra of hoofd. Het is een krachtige healingsvorm waarbij sensaties gevoeld kunnen worden. Online en live.