19. mei 2024
Zodra een sessie is afgerond laat ik los. Ik laat de mens los, de inhoud van de sessie, het gezicht, het mailverkeer laat ik ook los. Tegenwoordig mogen we door de privacy wetgeving niet te veel gevoelige informatie bewaren. Ik laat het allemaal los. Voor veel mensen is dat lastig. Ze refereren graag aan een vorige sessie of hebben geen zin om de vragenlijst die ik vooraf aan een sessie stuur, in te vullen. Onder het mom; dat heb ik al gedaan, dat weet je al. Iedere sessie is voor mij een nieuw...
15. april 2024
Ik krijg regelmatig tussendoor vragen en opmerkingen van cliƫnten. Het kan zijn dat het betrekking heeft op de sessie, maar ook lukraak vragen over hun leven. Nu is het zo; ik werk in trance. Ik glij op mijn gemakje binnen een uur in deep trance en na de sessies van die dag, glij ik op mijn gemakje binnen een uur weer uit de deep trance. Ik beantwoord tussendoor dus geen vragen. Simpelweg omdat ik geen zin heb om constant in en uit de trance te gaan. Volgens mij is het ook niet goed om...
25. juli 2018
Ik dacht; 'laat ik eens een paar dagen weg gaan uit mijn vertrouwde omgeving'. Een combinatie van vrienden, groen en wandelen met de hond is altijd prettig. Ik kwam uit in Rheden, de zuidkant van de Veluwe. Binnen een paar uur dansende reeen, wilde zwijnen en een paar edelherten gezien. Zo dichtbij en zo puur natuur. De volgende ochtend dacht ik bij mezelf; dan ga ik voor de big 5 van de Veluwe.
13. juli 2018
Zo mooi als de plaatjes van Engelen zijn, zo prachtig vind ik de plaatjes van de spirit van de dood. Dualiteit. Niet weg willen kijken. Durf de dood in de ogen te kijken en de overgave aan te gaan. Natuurlijk willen we niets weten van de dood. Maar hoe meer je haar durft te omarmen, hoe lichter je leven wordt.
24. juni 2018
Ik begeef me sinds een paar jaar tussen de sisters. Superleuk want ik heb geen zussen. Natuurlijk is mijn aangenomen zus wel in beeld maar dat is toch anders. Ik heb het over spirituele sisters. Vrouwen die net als ik actief zijn op het spirituele pad. Bewuste vrouwen. Vrouwen die niet bang zijn om naar zichzelf te kijken en die verantwoordelijkheid durven pakken voor het leven dat ze leiden. Sisters, zelfstandige vrouwen die krachtig staan. Je ziet ze hier en daar voorbij komen. Prachtvrouwen.