Heb je vragen of wil je hallo zeggen? Vul dan het contactformulier in.

 

Leuk dat je een afspraak wil boeken. Staat er geen passende datum of tijd tussen?

Zet jezelf dan op de wachtlijst of stuur een mailtje met het verzoek om op de lijst geplaatst te worden - hilde@heelde.org

Tot 18 augustus zit Hilde in training. Er worden alleen deep trance sessies gegeven.

Vanaf 19 augustus worden er weer readingen en andere sessies gegeven.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Als er een afspraakmogelijkheid is dan zie je de datum die beschikbaar is oplichten in de afsprakenwidget. Scroll nu naar beneden en bekijk het beschikbare tijdstip.

 

Als de datum en het tijdstip je bevallen dan klik je op tijdstip. Vervolgens meld je jezelf aan en krijg je automatisch een bevestiging van de reservering en betaling. Krijg je deze bevestiging niet? Dan is er iets mis gegaan en probeer het dan opnieuw.

 

Bevalt de datum of het tijdstip je niet of komt er geen passende datum of tijdstip naar voren? Klik dan op: zet mij op wachtlijst. Je krijgt dan automatisch bericht als er een sessie beschikbaar is.

 

Staat jouw categorie of afspraak er niet tussen? Of staat er niets ingepland? Wees gerust, Hilde zet regelmatig nieuwe afspraken in de agenda. Zet jezelf tot die tijd op de wachtlijst of schrijf haar een mail zodat haar assistent je op de wachtlijst plaatst.

 

Klik op de gewenste sessie om het tarief te zien. Let op: bij een online-sessie wordt er gewerkt met betaling vooraf. Lukt het niet om met Ideal te betalen? Neem dan contact op met Hilde.

Bij een live sessie kan cash, betaalverzoek en met pin betaald worden.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Hilde@heelde.org