Wie is Hilde?

Hilde is een ervaren spiritueel en trauma therapeut. Ze werkt digitaal en live vanuit Den Haag. Met haar 30 jaar ervaring als reader en healer heeft ze een enorme ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen. Het is haar passie mensen in hun kracht te zetten en te helpen de oorspronkelijk trilling terug te vinden.

 

Hilde neemt je mee de diepte in, maakt contact met jouw ziel en laat de onderste steen boven drijven. Ze vertaalt de fijnstoffelijke wereld in een voor jou begrijpelijke taal.

Hilde helpt je diepliggende overtuigingen en zielenlagen bloot te leggen. Trauma’s, blokkades en angels worden zichtbaar, emoties gaan weer stromen en jouw levenspad laat zich op een nieuwe manier ontvouwen. Ze kan je verder helpen met inzicht in zelfexpressie en manifestatie.
Hilde helpt je focussen vanuit jouw ziel. Daar ligt haar passie. Mensen in hun kracht zetten vanuit hun ware zelf. Het doorbreken van patronen, licht schijnen op overtuigingen, een hand toereiken om uit een cyclus van zwaarte te komen, maar bovenal cliënten enthousiasmeren voor het pad dat ze lopen.

 

Al zo lang ze zich kan herinneren is Hilde in verbinding met haar ‘achterban’. Een groep gidsen die wordt aangestuurd door een hoofdgids die de sessies regisseert en een gids die om haar heen valt als ze channelt. Hilde geeft readingen en trauma therapie in de vorm van holistische EMDR (healing op zielsniveau).

 

Hilde is een intuïtief coach met een achtergrond in de psychologie. Ze heeft haar technieken geleerd bij diverse leraren en heeft hier zelf haar eigen vorm van gemaakt. Hilde is meer het type ‘down-to-earth’ dan tinkerbel. Ze gaat de confrontatie niet uit de weg en er is bijna geen vraag te gek.

 

Hilde woont en werkt in Den Haag. Ze is veel te vinden in de natuur. In verbinding met spirit. Ze is aangeraakt door het sjamanisme, non-dualiteit, pranic living en creativiteit. Hilde is graag in stilte, samen met de fijnstoffelijke wereld. Hilde reist de wereld over om te healen, poorten te openen, energieën in balans te brengen en zielen los maken. Voor haar is spiritualiteit een manier van leven.