De Heelde community is een samenwerking tussen Hilde en een team van meer dan 200 spirits: gidsen, lichtwezens, aliens, engelen en een hele zwik onbeschrijfbare aanwezigheden die niet in een woord zijn samen te vatten.  De groep heeft via channeling te kennen gegeven dat de kennis doorgegeven wil worden via het mentorship.

Hoe ziet dit mentorship er uit? 

We gaan werken met 1 op 1 journeys van meerdere uren voor datgene dat de aandacht vraagt. Zie Heelde als een extra set ogen die meekijken in jouw wereld. Hilde werkt over Zoom, Telegram en live in het land waar ze aanwezig.

Hilde zal voor iedereen de tijd nemen om tijdens de intake te channelen wat nodig is. Ze kijkt of we bij elkaar passen en hoe we, in overleg met jou, dit mentorship inrichten. De kosten zijn per persoon verschillend. De ene mens doet alleen met de oefengroepjes mee en de ander wil een intensief mentorship met veel persoonlijke aandacht.

Nadat je Hilde te kennen hebt gegeven dat je interesse hebt in mentorship stuurt ze je een vragenlijst. Aan de hand van jouw antwoorden zal ze tijdens de intake channelen wat passend is voor jou. Ze zal je dan in de Heelde community plaatsen op Telegram en ze zal je uitnodigen voor die sessie die passend is voor jou.

Mentorship:

1 op 1 sessie - dagdeel

Dit is een sessie van 3 uur. De voorkeur gaat uit naar een live sessie, maar kan ook online. Het is een intensieve coaching waarbij verschillende technieken worden gebruikt: systeem opstelling, reading, healing, soulretrieval, initiaties, powerextraction, downloads en transmissions. In dit dagdeel kunnen we diep werken aan de onderwerpen die jij inzet in het mentorship. Bijvoorbeeld de samenwerking met de spirit van je bedrijf, je readingvaardigheden verdiepen of datgene dat jou blokkeert om jezelf beter in de stof te zetten. Doordat we samen een langere tijd de diepte induiken kunnen we grote stappen zetten. Je krijgt voor en na de sessie huiswerk mee.

Coachingsessie - 1 op 1 - uur

Dit is een coachingsessie van 1 uur of in overleg langer. Deze sessie kan online of live. Deze sessies kunnen ingezet worden tussen dagdelen in. Er wordt gebruik gemaakt van kleine systeem opstellingen, initiatie, downloads, transmissie, healing, reading, EmotieCoaching en powerextraction. Bovendien krijg je, net als bij de dagdelen, voor en na de sessie huiswerk mee.

Heelde Community

Dit is een Telegram groep waarin alle activiteiten die Heelde organiseert worden doorgegeven. Ook kan je hier je vragen stellen aan collega’s en mag je jouw activiteiten en evenementen hier delen. Deze community is bedoeld om kennis te delen, onze praktijk uit te leggen en te delen, casussen voor te leggen en te bespreken en het mentorship programma te delen. Deze community is niet bedoeld om politieke, covid gerelateerde discussies, drama en ellende te delen. De Heelde community is een platform voor healers, coaches, therapeuten, readers, hsp-ers, starseeds, lighthealers, Elders, masseurs, dansers, opstellers, tantrica's, priests and priestesses, sjamanen, lichtwerkers en bewuste aardbewoners die graag van elkaar willen leren en met elkaar willen samenwerken. Wil jij in de Heelde community?

Conscious co-working

Een collectieve samenwerking waarbij we individueel de diepte in duiken. We reserveren een dagdeel waarbij we samenkomen via Zoom. Conscious co-working kan voor van alles worden ingezet. Denk aan een spirituele samenwerking tussen jou en de spirit van je bedrijf, het schrijven van rapportages waar je stevig wil knallen, het schrijven van je website, het bellen van cliënten, het schoonmaken van je keuken of het zemen van je ramen, het aandacht geven aan je lichaam, diep mediteren of ontspannen, wandelen, het uitzoeken van klussen die blijven liggen of juist beginnen aan klussen die blijven liggen, creatief bezig zijn, lekker dromen en lummelen, kortom een dagdeel aan de slag met iets waar jouw energie naar toe beweegt. Meer hierover vind je op de conscious co-working page.

Zit jij in een mentorship traject van Heelde en heb je behoefte aan conscious co-working? Stuur een bericht naar Hilde.

Staan er op dit moment geen conscious co-working sessies in de agenda? Stuur Hilde een bericht om jezelf op de wachtlijst te laten plaatsen. Zodra er een aantal mensen op de lijst staan zoeken we samen een dagdeel dat we allemaal kunnen.