We gaan werken met 1 op 1 sessies van 60, 90 of 180 minuten voor datgene dat de aandacht vraagt. Meestal wordt mentorship ingezet bij bedrijfsvragen of verdieping van heldere vermogens. Zie Heelde als een extra set ogen die meekijkt in jouw wereld. Hilde werkt over Zoom en live in het land waar ze aanwezig.

Hilde zal de tijd nemen om te channelen wat nodig is. Ze kijkt of we bij elkaar passen en hoe we, in overleg met jou, dit mentorship inrichten. De kosten zijn per persoon verschillend. De ene mens heeft af en toe een sessie van een uur en de ander wil een intensief mentorship met veel persoonlijke aandacht.

Mentorship: 180 minuten

Dit is een sessie van 3 uur. De voorkeur gaat uit naar een live sessie, maar kan ook online. Het is een intensieve coaching waarbij verschillende technieken worden gebruikt: systeem opstelling, reading, healing, soulretrieval, initiaties, powerextraction, downloads en transmissions. In dit dagdeel kunnen we diep werken aan de onderwerpen die jij inzet in het mentorship. Bijvoorbeeld de samenwerking met de spirit van je bedrijf, je readingvaardigheden verdiepen of datgene dat jou blokkeert om jezelf beter in de stof te zetten. Doordat we samen een langere tijd de diepte induiken kunnen we grote stappen zetten. Je krijgt na de sessie huiswerk mee.

Mentorship: 60 of 90 minuten

Dit is een coachingsessie van 60 of 90 minuten. Deze sessie kan online of live. Er wordt gebruik gemaakt van kleine systeem opstellingen, initiatie, downloads, transmissie, healing, reading, EmotieCoaching en powerextraction. Bovendien krijg je na de sessie huiswerk mee.