Tijdens een multi-dimensionale healing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde verhoogt haar trilling, de energie van de ruimte en van de client. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Hilde maakt gebruik van Lamina's, sjamanenspiegels, lighthealing, lighthealing codes, etherische healing, stenen, veren, ratels, drums, spirit helpers, de droomwereld, lichtwezens, gidsen, engelen, buitenaardsen en al dat nodig is om je te kunnen helpen.

 

Tijdens de sessie kan je veel gaan voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan en na de sessie kan je sensaties voelen. Hilde blijft op afstand om je goed te kunnen zien. Hilde leest met haar handen. Er vindt geen fysieke aanraking plaats.

 

Tijdens een 1 op 1 healingsessie worden de verschillende lichtlichamen, chakra's en de ziel meegenomen. Een healing kan zowel op afstand als live in Den Haag. Vaak is er stilte tijdens een healingsessie. Er komen af en toe woorden of zinnen door.

 

Waarom multi dimensionaal?

Hilde kan met haar heldere zintuigen verder kijken dan een aantal universa.

Bij sommige problematiek ligt de oorsprong verder in dimenties, vorige leven of andere sferen. Hilde read andere dimensies, tussensferen, vorige levens en andere universa.

Ze kijkt naar vloeken die zijn meegekomen, bannen, donkerte en andere zaken die door voorouders in het systeem terecht zijn gekomen waar je nu nog fysiek, mentaal of emotioneel last van kan hebben. Een Healing is dan meer dan welkom.

 

In iedere sessie die Hilde geeft komt er healing op gang. Wil je toch meer de diepte in en aan een probleem werken boek dan een aparte healing sessie.

 

Op uitnodiging heelt Hilde ook gebieden, gebouwen, stukken aarde, magnetische velden, krachtplekken op de aarde en grote groepen mensen en zielen. Zowel op de plek zelf als op afstand.

 

Wat gebeurt er tijdens zo'n sessie, of meerdere sessies achter elkaar? Blokkades worden gezocht en heling volgt zodat er meer doorstroming mag komen. Zielsdelen worden vrijgelaten, energiebanen recht gelegd of omgelegd, ontstoringen mogen plaatsvinden, en trillingsfrequenties mogen verhoogd worden.

 

Hilde geeft zowel 1 op 1 heling sessies, als groep sessies. Daarvoor wordt ze uitgenodigd (minimaal 6 personen). Tijdens een groep sessie komt er een client naar voren die healing krijgt. De groep resoneert mee met deze healing. Op deze manier worden er onontdekte stukken geheeld bij alle deelnemers. Hilde werkt met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimensies om haar werk te kunnen uitvoeren.

 

Het is mogelijk om een dieptehealing te reserveren. Deze duurt 30 minuten en kan zowel online als live. Bij het reserveren van een reading krijg je automatisch een healing. Deze duurt 60 minuten. Wil je een healing van bijvoorbeeld een huis of plek? Schrijf dan even een mail, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Er worden dan wel reiskosten berekend. Hilde@heelde.org of reserveer hier.