Hilde werkt tijdens haar healingen met sjamanenspiegels. Al eeuwen lang worden ze als zeldzame en waardevolle objecten gezien en overgegeven van generatie op generatie.

 

Deze voorwerpen komen o.a. uit Azië en Siberië. Ze werden gebruikt bij graven of als beschermingsmiddel. Sjamanenspiegels werden vastgezet op sjamanenkostuums of om contact te maken met de sjamanistische elementen. De sjamanen gebruikten de spiegels voor energetische verbinding met de fijnstoffelijke wereld. De spiegels werden gemaakt door de hoefsmit.  De sjamaan deed zijn ritueel tijdens het afblussen van de spiegel om het voorwerp te verbinden met de spirit. Sjamanenspiegels zijn zeer krachtige bezielde voorwerpen die al eeuwen in gebruik zijn.

 

 Wat doen deze magische krachtvoorwerpen?

Volgens de oude sjamanen zijn ze bezield. Ze werken als pitbulls; ze bijten zich vast en laten niet meer los. Ze scannen de mens die healing wil en geven precies wat deze mens nodig heeft. Sjamanenspiegels beschermen, kunnen energie in zich opnemen, toevoegen of verwijderen. Ze worden ingezet bij het weghalen van vloeken en entiteiten, ze gronden, jagen, reinigen, frequenties worden veranderd, transformatie vindt plaats. Sjamanenspiegels kunnen helpen bij soul retrieval (terughalen oude zielendelen) of power extraction (verwijderen niet eigen kracht van bijv. overledenen, ex-partners etc.), ze healen, helpen bij gebeden, wensen en doelen.

 

Hilde beschouwd de spiegels als leermeesters, als spirits van een groep wijze sjamanen met wie ze mag samenwerken. De voorwerpen worden met respect behandeld alsof het elders zijn. Als ze zich met respect openstelt, is de kennis oneindig. Bij de sjamanenspiegel geeft Hilde zich over aan de spirit (de helper) van de spiegel en volgt ze het voorwerp. Hilde gaat in diepe trance en de spirit van de Spiegel neemt haar over om het werk te doen waar de client voor gekomen is.

 

Een healing met een sjamanenspiegel is niet altijd prettig. Omdat er diepgaande stukken omhoog kunnen komen kan het ongemakkelijk aanvoelen of diepe emoties kunnen omhoog komen. Natuurlijk draagt Hilde zorg voor een veilige omgeving.

Een healing met de sjamenspiegels kan geboekt worden in 60, 90 en 180 minuten en vindt live plaats.