In gesprek


De techniek is eenvoudig en veilig. Tijdens het gesprek worden emoties en lichamelijke spanningen gekoppeld aan de innerlijke kinderen. Via begeleide visualisatie wordt er verbinding met de kinderen gemaakt die op dat moment aandacht nodig hebben. We gaan in gesprek en vragen wat ze nodig hebben. 

 

Vanuit daar bestaat de mogelijkheid dat we het kindsdeel naar een plek brengen waar het zich veilig voelt. Je gaat een nieuwe band opbouwen. We gaan terug naar de wond en je geeft het kindsdeel alles wat het op dat moment nodig heeft.

 

We dagen ze uit, geven ze grenzen, voeden ze op en geven ze een nieuw perspectief. Uiteraard met toestemming van jou. Je kunt niets fout doen.

Praktisch


De sessie duurt in totaal 1.5 uur. Je zit tijdens de sessie veel met je ogen dicht. Neem een bril mee i.p.v. lenzen. Naderhand neem je een uur of twee de tijd om weer rustig bij te komen van de sessie. Plan daarom geen drukke afspraken in en drink na afloop voldoende water. Je hoeft je niet voor te bereiden. Je krijgt vooraf een vragenlijst van Hilde. Tijdens het gesprek kijken we welke delen er op dat moment aandacht vragen. 

Deze sessie kan ook online ingepland worden.