Zodra de sessie start zal Hilde zich afstemmen met jouw energie en channelt ze wat op dat moment belangrijk is voor jou en waar aan gewerkt mag worden.

 

 De onderstaande technieken worden ingezet tijdens de 60 minuten sessie.

Je hoeft geen sessie te kiezen, Hilde kijkt zelf wat er nodig is voor jou.

 

Multidimentionale healing, reading, emotiecoaching, mentorship (korte coaching), kindsdelen therapie (kort), channeling, lighthealing, sensi-therapie, healing met de sjamanen spiegels, sjamanistische healing, healing met de lamina en alles wat op dat moment nodig is.

 

Het vraagt voorbereiding en dit is een sessie waar je aan het werk gezet wordt.

Een sessie kan zowel online als live ingezet worden. (als de techniek dit toestaat)

Kom je specifiek voor een bepaalde sessie? Geef dit dan door bij de reservering.

Klik op de foto voor meer informatie.

Er worden geen readingen van 90 minuten gegeven.

Tijdens een sessie komt er altijd een reading op gang. Dit is de basis van waaruit Hilde kijkt en uitlegt. In verbinding met de fijnstoffelijke wereld volgt ze de energie.

Online en live

Tijdens een healing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde verhoogt haar trilling, de energie van de ruimte en van de client. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is. Online en live.

 

We gaan werken met 1 op 1 sessies van 60, 90 of 180 minuten voor datgene dat de aandacht vraagt. Meestal wordt mentorship ingezet bij bedrijfsvragen of verdieping van heldere vermogens. Zie Heelde als een extra set ogen die meekijkt in jouw wereld. Online en live.


Kindsdelen therapie is eenvoudig en veilig. Tijdens het gesprek worden emoties en lichamelijke spanningen gekoppeld aan de innerlijke kinderen. Via begeleide visualisatie wordt er verbinding met de kinderen gemaakt die op dat moment aandacht nodig hebben. We gaan in gesprek en vragen wat ze nodig hebben. Dit is een korte sessie van 60 minuten. Online en live. 

 

Hilde werkt tijdens haar healingen met sjamanenspiegels. Al eeuwen lang worden ze als zeldzame en waardevolle objecten gezien en overgegeven van generatie op generatie.

Deze sessie kan alleen live.

EmotieCoaching is een coachmethode waar in zeer korte tijd (enkele minuten) naar de kern van het probleem wordt gegaan én jouw proces aan het rollen wordt gebracht richting dat wat jouw innerlijk weten aangeeft nodig te hebben. Online en live.


We leven in de dualiteit; daar waar licht is, is donker. Heb je er last van? Doe er wat aan! In een powerextraction sessie wordt er gewerkt met de duistere kant van de spiritualiteit. Dit is een korte sessie (60 minuten), online en live.