Spirit van de dood

Zo mooi als de plaatjes van Engelen zijn, zo prachtig vind ik de plaatjes van de spirit van de dood. Dualiteit. Niet weg willen kijken. Durf de dood in de ogen te kijken en de overgave aan te gaan. Natuurlijk willen we niets weten van de dood. Maar hoe meer je haar durft te omarmen, hoe lichter je leven wordt.

 

Waarom dat dan? Omdat je de angst loslaat. En wat is er fijner dan leven zonder angst? Nog meer vreugde, plezier en liefde in je leven toelaten. Dus omarm de spirit van de dood. Dans met hem of haar. Ga mee in de tijdloosheid, het donker, het zijn in pijn, leegte en stilte en blijf hier eens hangen, zijn, geef je over.

 

Makkelijk gezegd; je overgeven aan de dood. Nee, dat is het inderdaad niet. Ik ben jaren geleden begonnen het pad te lopen van de sjamanistische dood. Sterven voor je sterft. Want hoe kan je voluit leven als je niet weet hoe je voluit kan sterven?  Het heeft mij een enorme transformatie gebracht. Ik ben er in eerste instantie enorm ziek van geworden. Ik ben in de leegte beland. Jarenlang ziek, moe, energieloos met de spirit van de dood naast me. Vrienden zijn we geworden. Ik ben van de leegte gaan houden. Het grote niet weten. In mijn leven heb ik enorm veel leegte nodig. Naast stilte, zachtheid, liefde en plezier. Ik roep de spirit van de dood aan bij het beeindigen van relaties of vervelende situaties maar ook tijdens healingen en readingen. Niets om bang voor te zijn. Een krachtige zuiveraar, diep verbonden met de aarde.

 

Wil jij hier dieper op in gaan, voel jij de call van de spirit van de dood? Maak dan eens een afspraak voor een reading en vul het contactformulier in. Of wil jij een  met de spirit van de dood?