Deep trance

Ik krijg regelmatig tussendoor vragen en opmerkingen van cliënten. Het kan zijn dat het betrekking heeft op de sessie, maar ook lukraak vragen over hun leven. Nu is het zo; ik werk in trance. Ik glij op mijn gemakje binnen een uur in deep trance en na de sessies van die dag, glij ik op mijn gemakje binnen een uur weer uit de deep trance. Ik beantwoord tussendoor dus geen vragen. Simpelweg omdat ik geen zin heb om constant in en uit de trance te gaan. Volgens mij is het ook niet goed om constant van hoog frequent naar laag frequent te gaan (en andersom). Ik doe dit op mijn gemakje, het voelt fijn, zacht en liefdevol voor mijn lichaam.

 

 

Nu vraag je je natuurlijk af; waarom deep trance? Voor mij betekent dit de uiterste staat van zuiver in verbinding staan met ziel/spirit/bron. In deep trance is geen persoonlijkheid aanwezig. Dat is ook de reden dat ik de sessie niet kan onthouden. Er is geen ik-persoonlijkheid aanwezig. Ik ben een leeg voertuig in staat van deep trance. Ik voel me na de trance altijd geweldig. Enorme golven van liefde, verbinding, bron, eenheidsbeleving …. Ja, heerlijk!