Ode aan de Sisters

Ik begeef me sinds een paar jaar tussen de sisters. Superleuk want ik heb geen zussen. Natuurlijk is mijn aangenomen zus wel in beeld maar dat is toch anders. Ik heb het over spirituele sisters. Vrouwen die net als ik actief zijn op het spirituele pad. Bewuste vrouwen. Vrouwen die niet bang zijn om naar zichzelf te kijken en die verantwoordelijkheid durven pakken voor het leven dat ze leiden. Sisters, zelfstandige vrouwen die krachtig staan. Je  ziet ze hier en daar voorbij komen. Prachtvrouwen. Ik read mijn sisters al jaren. Ze weten hun weg naar mijn praktijk te vinden. Ze durven zichzelf diep in de ogen te kijken via de spiegel die ik ze voorhoud. Zelfreflectie, durf, aandacht voor zichzelf, zachtheid en groei. Ik heb diep respect voor mijn sisters. Dat ze het aandurven om hier in Den Haag op de stoel van mijn praktijk plaats te nemen of zich te openen via Skype vanuit andere delen van het land of de wereld. Open, kwetsbaar maar genadeloos krachtig. Ik hou oprecht van mijn sisters. Ik leer iedere dag van ze. Ik luister naar mijn sisters en heal ze graag. Ik steun ze, lach en huil met ze mee. Mijn leven is omringd door sisters en ik ben hier enorm dankbaar voor!