Hilde is een samenwerking aangegaan met Eenje Percival. Samen geven ze groepshealingen van 90 minuten. Dit zijn sessies waar groepen mensen collectief worden geheald. Er wordt gewerkt op diverse plekken in het land.

Tijdens een groepshealing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde en Eenje verhogen hun trilling en gaan in een staat van deep-trance. De energie van de ruimte en de deelnemers gaan mee in deze frequentie. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Tijdens de sessie kan je veel emoties voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het kan zijn dat jouw lichaam gaat schokken, dat je het heel heet krijgt of een beetje duizelig. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan, en na de sessie, kan je sensaties voelen. Hilde en Eenje blijven op afstand om de deelnemers goed te kunnen zien.

 

Tijdens een groepshealing kan het zijn dat er een client naar voren komt, die specifiek healing krijgt. De groep resoneert mee met deze healing. Op deze manier worden er onontdekte stukken geheald bij alle deelnemers. Hilde en Eenje werken met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimensies om hun werk te kunnen uitvoeren.

 

Vaak vindt er tijdens een groepshealing een initiatie plaats. Dit betekent dat er een verhoging van energie via aanraking in jouw lichaam of energetisch veld komt. Je hoeft hier niets voor te doen. Je ontspant je en geeft je over aan de geleide meditatie die aan het begin van de sessie gegeven wordt. Voel je niets? Sluit gewoon je ogen en laat het over je heen komen. Je kan het niet verkeerd doen.

 

Een groepshealing is een intensief proces. Je hebt tijd nodig om het te laten indalen. Het kan zijn dat je na de sessie wat tijd nodig hebt om bij te komen. Er wordt geadviseerd om wat te drinken en te gaan wandelen. Tijdens de sessie worden de verschillende lichtlichamen, chakra's en de ziel meegenomen.

 

Vaak is er stilte tijdens een healingsessie. Er worden af en toe woorden of zinnen gechanneld. Ook na de sessie wordt er in stilte afgerond. Eenje en Hilde gaan niet gezellig met je zitten kletsen. Daarvoor zijn ze na de sessie nog te diep in trance. Heb je na afloop vragen? Boek dan een dieptesessie met Eenje en Hilde in (deze sessie wordt ook samen met Eenje gegeven) of een sessie van 60/90/180 minuten.