Hilde is een samenwerking aangegaan met Eenje Percival. Samen geven ze dieptesessies van 20 minuten per persoon. Dit zijn intensieve sessies waar een mens op verschillende lagen door 2 mensen wordt geheald. Er wordt gewerkt live in Den Haag (in Bloom) en via Zoom.

Tijdens een dieptesessie komt er een hoge frequentie op gang. Hilde en Eenje verhogen hun trilling en gaan in een staat van deep-trance. De energie van de ruimte en de client gaan mee in deze frequentie. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Tijdens de sessie kan je veel emoties voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het kan zijn dat jouw lichaam gaat schokken, dat je het heel heet krijgt of een beetje duizelig. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan, en na de sessie, kan je sensaties voelen. Hilde en Eenje blijven op afstand om de client goed te kunnen zien.

 

Hilde en Eenje werken met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimensies om hun werk te kunnen uitvoeren. Omdat de healing kort en intensief is kan het gebeuren dat de client moet gaan liggen.

 

Een dieptesessie is een intensief en persoonlijk proces. Je hebt tijd nodig om het te laten indalen. Het kan zijn dat je na de sessie wat tijd nodig hebt om bij te komen. Er wordt geadviseerd om wat te drinken en te gaan wandelen. Tijdens de sessie worden de verschillende lichtlichamen, chakra's en de ziel meegenomen.

 

Vaak is er stilte tijdens een sessie. Er worden af en toe woorden of zinnen gechanneld. Ook na de sessie wordt er in stilte afgerond. Eenje en Hilde gaan niet gezellig met je zitten kletsen. Daarvoor zijn ze na de sessie nog te diep in trance. Wil je nadien nog meer weten? Boek dan een sessie van 60/90/180 minuten. Je mag het gesprek opnemen met de dictafoon of telefoon. Zowel Hilde als Eenje zijn de sessie nadien kwijt door de trance.