Light healing


Graag geven we je de tools voor het geven van een lighthealing ceremony. Deze is doorgegeven door chief Dancing Thunder (Susquehannock tribe - Noord-Amerika).

In deze training, welke is verdeeld over 2 delen, gaan we aan de slag met het werken van lichtcodes. We beginnen bij de basis: gronden, in balans komen, energie terughalen en je hart openen. We ontdekken de plek in ons causale chakra en we maken kennis met het oerlicht van dit universum. Tijdens de tweede training gaan we de lichtcodes ontdekken die het oerlicht, (primal light), afgeeft, we maken kennis met het centrum van intentie. We verbinden alles met elkaar en gaan aan het werk met de illuminated codes van het oerlicht.

 

Nadat je de tweede training hebt gevolgd word je uitgenodigd in de Lighthealing community op Signal. Hier vind je andere lighthealers die kunnen werken met lichtcodes zodat je met elkaar kan oefenen of bij elkaar kan komen om elkaar te healen of de lichtcodes naar andere plekken te laten gaan. Het is fijn om regelmatig te oefenen. De lighthealing community heeft ook een chatgroep waar je jouw oproepen kan plaatsen.

 

Regelmatig vindt er een ceremony plaats. Dit is een moment waar we samenkomen, live of via Zoom, en met een thema werken. Het is een korte herhaling van de training en we gaan aan de slag met het thema van die avond. Deze ceremony is alleen voor lighthealers die beide trainingsavonden hebben gevolgd.

 

Het dragen van licht is een uitdaging. Je hebt hiervoor wel kennis van healing of reading nodig. Je weet dat je een lighthealer bent en je staat open om meer te zien (met je innerlijke ogen) of te voelen en je lichtfrequentie te verhogen. Je weet dat je een missie hebt en je weet dat je dit wilt uitdrukken.

 

Kom je meedoen met de Lighthealing training?

 

We gaan niet voor spiritueel ego. We denken niet in termen als; 'Wie is de beste en wie ziet of kan het meest.' Integendeel, we halen het beste in elkaar naar boven, stimuleren elkaar en zijn bereid om van elkaar te leren. Vind je het spannend? Ben je onzeker over je eigen kwaliteiten? Weet je dat je iets kan maar heb je er nog maar weinig mee geoefend?

 

Je bent helemaal welkom!

 

 We gaan aan de slag via Zoom en we vinden elkaar via de breakout-rooms. Super leuk om op deze manier collega’s te ontmoeten, meer vaardigheden te ontwikkelen en te leren van een ander. Wil je meedoen? Kijk bij afspraak naar de volgende trainingsdatum of ceremony.