Tijdens een multi-dimensionale healing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde verhoogt haar trilling, de energie van de ruimte en van de client. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Hilde maakt gebruik van Lamina's, sjamanenspiegels, lighthealing, lighthealing codes, etherische healing, stenen, veren, ratels, drums, spirit helpers, lichtwezens, gidsen, engelen, buitenaardse en al dat nodig is om je te kunnen helpen.

 

Tijdens de sessie kan je veel gaan voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan en na de sessie kan je sensaties voelen. Hilde blijft op afstand om je goed te kunnen zien. Hilde leest met haar handen. Er vind geen fysieke aanraking plaats.

 

Tijdens een 1 op 1 healingsessie worden de verschillende lichtlichamen, chakra's en de ziel meegenomen. Een healing kan zowel op afstand als live in Den Haag. Vaak is er stilte tijdens een healingsessie.

 

Op uitnodiging heelt Hilde ook gebieden, gebouwen, stukken aard magnetisch veld, krachtplekken op de aarde en grote groepen mensen. Zowel op de plek zelf als op afstand.

 

Wat gebeurt er tijdens zo'n sessie, of meerdere sessies achter elkaar? Blokkades worden gezocht en heling volgt zodat er meer doorstroming mag komen. Zielsdelen worden vrijgelaten, energiebanen recht gelegd of omgelegd, ontstoringen mogen plaatsvinden, en trillingsfrequenties mogen verhoogd worden.

 

Hilde geeft zowel 1 op 1 heling sessies, als groep sessies. Daarvoor wordt ze uitgenodigd (minimaal 6 personen). Tijdens een groep sessie komt er een client naar voren die healing krijgt.

De groep resoneert mee met deze healing. Op deze manier worden er onontdekte stukken geheeld bij alle deelnemers.

 

Hilde werkt met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimensies om haar werk te kunnen uitvoeren.