Doormeten Sensi remedies

Na de basistraining voor Sensi therapeut (www.sensitherapie.nl) ben ik begonnen met het doormeten van de Sensi remedies als aanvulling op mijn sessies. Er ontstaan prachtige resultaten door deze combinatie. Wil je ook doorgemeten worden?

Boek dan een sessie: doormeten Sensi remedie.

 

Op deze dag maak ik energetisch contact met jou (je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn) en meet ik de middelen door die naar voren komen op dat moment. Ik stuur je een mail en jij bepaald welke ik voor je mag bestellen. De tincturen en oliën kosten gemiddeld 14 euro per stuk, inclusief verzendkosten.

Wat is SensiTherapie?

 

 

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

 

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)
  • Allergieën uitmeten en eventueel een dieet voorschrijven.

 

VOEDINGS- EN ALLERGIEMETING
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen‘ in het lichaam meer bij.

 

 

DIËTEN
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

 

 

ORTHOMOLECULAIR
Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

 

 

REMEDIES
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

 

 

DRUKPUNTMASSAGE

 

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

 

 

WERKEN EN BEHANDELEN MET ETHERISCHE OLIE

Uit ervaring is gebleken dat de SensiTherapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.

 

 

 

Ervaar jij veel fysieke klachten? Zou jij wel een Sensi behandeling willen reserveren? Dan verwijs ik je graag door naar een Sensi therapeut via www.sensitherapie.nl of klik hier