Light healing community

             Ceremonies

    Light healing training

Een community met        gelijkgestemden


Graag geven we je de tools voor het geven van een lighthealing ceremony. Deze is doorgegeven door chief Dancing Thunder (Susquehannock tribe - Noord-Amerika).

In deze training, welke is verdeeld over 2 delen, gaan we aan de slag met het werken van lichtcodes. We beginnen bij de basis: gronden, in balans komen, energie terughalen en je hart openen. We ontdekken de plek in ons causale chakra en we maken kennis met het oerlicht van dit universum. Tijdens de tweede training gaan we de lichtcodes ontdekken die het oerlicht, (primal light), afgeeft, we maken kennis met het centrum van intentie. We verbinden alles met elkaar en gaan aan het werk met de illuminated codes van het oerlicht.

 

Nadat je de tweede training hebt gevolgd word je uitgenodigd in de Lighthealing community op Signal. Hier vind je andere lighthealers die kunnen werken met lichtcodes zodat je met elkaar kan oefenen of bij elkaar kan komen om elkaar te healen of de lichtcodes naar andere plekken te laten gaan. Het is fijn om regelmatig te oefenen. De lighthealing community heeft ook een chatgroep waar je jouw oproepen kan plaatsen.

 

Regelmatig vindt er een ceremony plaats. Dit is een moment waar we samenkomen, live of via Zoom, en met een thema werken. Het is een korte herhaling van de training en we gaan aan de slag met het thema van die avond. Deze ceremony is alleen voor lighthealers die beide trainingsavonden hebben gevolgd.

 

Het dragen van licht is een uitdaging. Je hebt hiervoor wel kennis van healing of reading nodig. Je weet dat je een lighthealer bent en je staat open om meer te zien (met je innerlijke ogen) of te voelen en je lichtfrequentie te verhogen. Je weet dat je een missie hebt en je weet dat je dit wilt uitdrukken.

 

Kom je meedoen met de Lighthealing training?

 

We gaan niet voor spiritueel ego. We denken niet in termen als; 'Wie is de beste en wie ziet of kan het meest.' Integendeel, we halen het beste in elkaar naar boven, stimuleren elkaar en zijn bereid om van elkaar te leren. Vind je het spannend? Ben je onzeker over je eigen kwaliteiten? Weet je dat je iets kan maar heb je er nog maar weinig mee geoefend?

 

Je bent helemaal welkom!

 

 We gaan aan de slag via Zoom en we vinden elkaar via de breakout-rooms. Super leuk om op deze manier collega’s te ontmoeten, meer vaardigheden te ontwikkelen en te leren van een ander. Wil je meedoen? Kijk bij afspraak naar de volgende trainingsdatum of ceremony.

 Ook al heb je andere trainingen gevolgd; vanuit respect voor de tribe van Dancing Thunder willen we sacredness van de ceremonies in ere houden. Dit betekent dat iedereen dezelfde informatie krijgt, geoefend heeft en al gewend is aan het dragen van het licht voordat hij/zij meedoet met de ceremonies van de groep. De frequentie is hoog 😊

Heb je deel 1 niet gedaan en deel 2 staat wel in de agenda, schrijf je nog niet in, maar wacht om eerst deel 1 te doen. Dit is een opbouwende training.

Op de vraag; hoe word ik een zuiver kanaal of ben ik een zuiver kanaal? Het eerste deel van de lighthealing training gaat hierover. Het afleggen van de persoonlijkheid, je binnenwereld leren kennen, je extra zintuigen trainen, vanuit die innerlijke wereld contact leren maken, jouw centrum van intentie leren (her)kennen etc. Dit is een flow die ik eindeloos blijf herhalen. Ook al werkt het bij jou misschien iets anders dan bij mij; 1 ding is zeker: in dit werk is tijdens healing, channeling of reading geen ruimte voor onze persoonlijkheid (ons kleine ik-je). Een aanrader dus ❤️

Heb je behoefte aan de lighthealing training, maar staan er op dit moment geen lighthealing trainingen in de agenda? Stuur Hilde een bericht om jezelf op de wachtlijst te laten plaatsen. Zodra er een aantal mensen op de lijst staan zoeken we samen een dagdeel dat we allemaal kunnen.

 

©2022 Heelde

Burgemeester Patijnlaan 372, 2585 BT  Den Haag

Hilde@heelde.org

 KVK: 82317313 BTW: NL003678890B43

Photo: Alima Ruf en Jessica van Twuiver