Tijdens een groepshealing komt er een hoge frequentie op gang. Hilde verhoogt haar trilling en gaat in een staat van deep-trance. De energie van de ruimte, de deelnemers en haar collega’s gaan mee in deze frequentie. Er wordt gebruik gemaakt van de krachtvoorwerpen in de ruimte, de tussensferen en dat wat op dat moment nodig is.

 

Hilde maakt gebruik van Lamina's, sjamanenspiegels, lighthealing, lighthealing codes, etherische healing, stenen, veren, ratels, drums, spirit helpers, de droomwereld, lichtwezens, gidsen, engelen, buitenaardsen en al dat nodig is om de deelnemers te kunnen healen.

 

Tijdens de sessie kan je veel emoties voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het kan zijn dat jouw lichaam gaat schokken, dat je het heel heet krijgt of een beetje duizelig. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan, en na de sessie, kan je sensaties voelen. Hilde blijft op afstand om de deelnemers goed te kunnen zien. Hilde healt en channelt met haar handen.

 

Vaak vindt er tijdens een groepshealing een initiatie plaats. Dit betekent dat er een verhoging van energie via aanraking in jouw lichaam of energetisch veld komt. Je hoeft hier niets voor te doen. Je ontspant je en geeft je over aan de geleide meditatie die aan het begin van de sessie gegeven wordt. Voel je niets? Sluit gewoon je ogen en laat het over je heen komen. Je kan het niet verkeerd doen.

 

Een groepshealing is een intensief proces. Je hebt tijd nodig om het te laten indalen. Het kan zijn dat je na de sessie wat tijd nodig hebt om bij te komen. Er wordt geadviseerd om wat te drinken en te gaan wandelen. Tijdens de sessie worden de verschillende lichtlichamen, chakra's en de ziel meegenomen.

 

Een groepshealing kan zowel op afstand via Zoom, als live op de plek waar de sessie wordt georganiseerd. Vaak is er stilte tijdens een healingsessie. Er worden af en toe woorden of zinnen gechanneld.  

 

Wat gebeurt er tijdens zo'n sessie, of meerdere sessies achter elkaar? Blokkades worden gezocht en heling volgt zodat er meer doorstroming mag komen. Zielsdelen worden vrijgelaten, energiebanen recht gelegd of omgelegd, ontstoringen mogen plaatsvinden, en trillingsfrequenties mogen verhoogd worden.

 

Tijdens een groepshealing kan het zijn dat er een client naar voren komt, die specifiek healing krijgt. De groep resoneert mee met deze healing. Op deze manier worden er onontdekte stukken geheald bij alle deelnemers. Hilde werkt met grote groepen helpers, healingvelden, tussensferen en andere dimensies om haar werk te kunnen uitvoeren.

 

Hilde geeft zo’n 35 jaar healing en channeling sessies. Hilde geeft ook 1 op 1 healing sessies, zie www.heelde.org/sessies